Termeni si conditii

Termeni și condiții legale de utilizare a serviciilor găzduite în rețeaua LowPings


Absolut toti cei ce beneficiaza de serviciile LowPings se obliga sa cunoasca si sa respecte prezentul regulament, orice incalcare atrage dupa sine suspendarea serviciului cu sau fara o notificare in prealabil – in functie de gravitatea situatiei generata de incalcarea acestuia. Regulamentul poate fi modificat fara o notificare in prealabil, asadar accesati aceasta pagina pentru a fi la curent cu termenii si conditiile de utilizare a serviciilor noastre.

 

Sectiunea I: Date Client
ART. 1: Orice cont creat pe site este obligatoriu sa fie complet si cu date reale.
ART. 1: a). Nerespectarea articolului 1 atrage dupa sine suspendarea serviciilor platite aferent si contul de client fara vreun refund.

 

Sectiunea II: Serviciul de gazduire website

 

ART. 2: Este destinat exclusiv clientilor ce gazduiesc pe echipamentele prestatorului site-uri de dimensiuni mici si medii (site-uri de prezentare, blog-uri, forum-uri, etc – avand pana la 10000 afisari pe zi – in functie de nivelul de optimizare a paginilor se poate trece lejer peste aceasta valoare fara incalcarea regulamentului).
ART. 3: Nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatori de resurse (exemplu: comunitati p2p – torrent trackere, site-uri de filehosting, site-uri de imagehosting, instalatii de statistici site (top), statistici jocuri, instalatii de contorizari externe (redirectionari jucatori), etc)
ART. 4: Nu se vor accepta sub nici o forma site-uri ce gazduiesc ori promoveaza activitati interzise de legislatia Romana in vigoare (exemplu: pornografie infantila, material copyright, rasism, site-uri fishing, spam, distributia unor materiale video fara drept, etc)
ART. 5: Asistenta tehnica pentru acest serviciu de webhosting este suta la suta gratuita si se acorda pe forum, tickete de asistenta sau email. Asistenta acordata de LowPings va fi una entry-level – noi nu vom putea sa onoram solicitari de genu: instalari forum-uri, configurari forum-uri, creare sigle ori alte elemente de design, debug pentru aplicatii php ce nu ruleaza corect din punct de vedere al programarii, etc.
ART. 6: Clientul se obliga sa-si optimizeze aplicatiile web si sa activeze cache-ul inclus in acestea (atunci cand este posibil) in vederea diminuarii consumului resurselor.
ART. 7: Clientul se obliga sa respecte o politica fair-usage si sa nu abuzeze de resursele de procesare a serverului pe care acesta este gazduit.
ART. 8: Clientul se obliga sa respecte indrumarile in materie de optimizare a aplicatiilor web – furnizate de LowPings – atunci cand acesta din urma considera oportun activarea unei functii incluse in aplicatia web pentru diminuarea consumului de resurse.
ART. 9: Traficul pentru toate pachetele de gazduire web este nelimitat (necontorizat) – fiecare client poate atinge un transfer de pana la 2Gbit/secunda — aceasta latime de banda fiind alocata dinamic intre clientii gazduiti pe respectiva unitate de procesare.
ART. 10: Nu vom permite conectarea unui echipament extern retelei LowPings la clusterele MySQL — conexiunile MySQL se fac exclusiv in reteaua LowPings – din motive de securitate. Accesul MySQL este garantat pentru serviciul de webhosting | Accesul a altor servicii LowPings la clusterul MySQL nu sunt blocate, insa pot fi limitate in cazul in care consumul resurselor depaseste scopul stocarii MySQL.
ART. 11: Din motive de securitate, fiecare client are un acces controlat la procesatorul PHP, functiile open_basedir, disable_functions, safe_mode sunt activate si configurate in scopul de a asigura un mediu cat se poate de sigur pentru aplicatiile clientilor.
ART. 12: Domeniile .RO inregistrate in cadrul firmei noastre LOWPINGS TELECOM SERVICES S.R.L.-D. NU au dreptul schimbarii registrarului – in caz contrar se va considera inselaciune si abuz privind serviciile noastre precum si se va proceda in consecinta.
ART. 13: Clientul se obliga sa efectueze copii de siguranta a datelor sale, in vederea preintampinarii unei situatii neplacute datorata infiltratiei neautorizate ori stergere accidentala. ART. 13 a): Domeniile inregistrate la LowPings Romania nu au dreptul sa schimbe providerul de Gazduire WEB (aici intelegem schimbarea ns-urilor/firmei de host in cazul serviciul Gazduire WEB.

 

Sectiunea II: Serviciul de gazduire servere virtuale
ART. 14: Este interzisa instalarea oricarei functii de virtualizare (virsh / fie ea si nefunctionala) inclusiv VPN pe serverele VPS si pe serverele VDS.
ART. 15: Reinstalarile serverelor dedicate se tarifeaza suplimentar (exceptie cand un dedicat contine mai multe reinstalari gratuite), preturile fiind stabilite de prestator.
ART. 16: Nu se vor accepta sub nici o forma activitati de flood, port scanning, spam, ori alte activitati interzise de legislatia Romana in vigoare.
ART. 17: Nu se va accepta sub nici o forma utilizarea serverelor dedicate ca seedbox-uri de materiale piratate ! Asta nu inseamna ca refuzam sa gazduim seedbox-uri, atata timp cat acestea sunt intr-un cadru legal – nu este nici o problema.
ART. 18: Clientul este singurul beneficiar al resurselor alocate pe respectivul server dedicat, aceste resurse sunt dedicate – nicidecum shared.
ART. 19: Asistenta tehnica pentru acest serviciu de servere dedicate este suta la suta gratuita si se acorda pe forum, tickete de asistenta sau email. Asistenta acordata de LowPings va fi una entry-level – noi nu putem opera in serverul dvoastra pentru a instala/configura diverse utilitare/programe/patch-uri.
 Sectiunea III: Serviciul de gazduire server joc
ART. 21: In cazul serviciului de jocuri “Counter-Strike: 1.6” – nu se va permite sub nici o forma instalarea pe server a urmatoarelor module/extensii: booster, webmod, hlguard, boti (jucatori virtuali).

 

ART. 22: Nu se va permite modificarea numarului de sloturi (locuri de joc disponibile) sub nici o forma, aici intelegem inclusiv forma virtuala (sloturi false aditionale) – sistemul urmareste numarul de sloturi afisate la fiecare server in parte, si este setat sa opreasca serviciile ce nu se incadreaza in numarul de sloturi achizitionate.

 

ART. 23: In cazul serviciului de jocuri “San Andreas MultiPlayer”, “Minecraft”, “Metin2” – nu se ofera suport pentru modificarea gamemodurilor/pluginurilor si in rezolvarea erorilor. Putem doar sa va indrumam catre o rezolvare.

 

ART. 24: Clientul se obliga sa-si optimizeze modulele/extensiile utilizate pe fiecare server de jocuri in vederea diminuarii consumului de resurse inutil, de asemeni acesta va respecta indrumarile LowPings in materie de optimizare in vederea reducerii consumului de resurse, dar fara impact asupra performantei.

 

ART. 25: Serviciul de gazduire jocuri nu implica responsabilitatea LowPings in furnizarea pe partea clientului a programului necesar pentru utilizarea serviciului de jocuri. (Exemplu: Clientul achizitioneaza un server de Counter-Strike: 1.6, LowPings nu se obliga sa puna la dispozitia clientului JOCUL necesar pentru utilizarea serviciului).

 

ART. 26: LowPings se obliga sa puna la dispozitia clientului toate resursele necesare administrarii / configurarii serviciului de gazduire jocuri (panou de control, client FTP, module si extensii preconfigurate).

 

ART. 27: Functia sv_downloadurl (descarcare rapida a resurselor proprietare) – este oferita gratuit oricarui server de jocuri gazduit de LowPings – aceasta reprezinta un bonus, iar nefunctionarea acesteia nu afecteaza serviciul clientului. Clientul se obliga sa nu permita utilizarea functiei sale de catre alte servere, ori sa o afiseze public.

 

ART. 28: Pentru toate serverele de jocuri (SA:MP/CS 1.6 / CS:GO / MC) NU se ofera support gratuit ! Aceste servicii sunt excluse din gama de support !

 

ART. 29: Nu incurajam accesul neautorizat in clientul de joc, din partea serverului – in fapt, nu vom acorda asistenta pentru anumite plugin-uri menite sa modifice configuratia clientului de joc ori sa provoace probleme de utilizare a unitatii de procesare a jucatorului (aici putem aminti: destroy, gamemenu, fuckoff, s.a.m.d).

 

ART. 30: Orice metoda abuziva de modificare a clientului jucatorului este strict interzisa (Slow-Hacking), aici includem bineinteles pentru CS 1.6 (X-Redirect, GameMenu, autobind pentru connect si asa mai departe). Detinatorul a carui server va rula un astfel de plugin i se va solicita scoaterea acestuia, refuzul se considera o incalcare a prezentului regulament si atrage dupa sine suspendarea serviciului.
ART. 30: a). Modificarea hostname-ului, cât și redirecționarea jucătorilor către o altă adresă IP ( ce nu este găzduit în rețeaua LowPings) sunt strict interzise, iar acest fapt duce la suspendarea cu efect imediat a serviciului aferent.
ART. 30: b). Banarea adreselor IP, în site-urile/tracker-ele de tip “boosting” se sancționează cu suspendarea serviciului, cu efect imediat, fără sesizarea clientului în prealabil.

 

Sectiunea III: Plati, facturi, data scadenta
ART. 31: Factura aferenta serviciului/serviciilor ii este transmisa clientului, in format electronic – cu 7 zile inainte de data limita de plata (data scadenta).

 

ART. 32: Sistemul va trimite automat o reinstiintare de plata cu 3 zile inaintea datei scadente de plata.

 

ART. 33: Sistemul va transmite automat prima instiintare post-scadenta in prima zii dupa data limita de plata, a doua incepand cu urmatoarea zii premergator datei limita de plata, precum si a treia – si ultima – in ziua 3 post scadenta (dupa data limita de plata).

 

ART. 34: In cazul in care plata nu este confirmata in termen de 3 zile calendaristice dupa data limita de plata (scadenta) serviciile vor fii suspendate (automat) – iar asupra facturii curente va fii adaugata o taxa de intarziere la plata in procent de 5% din valoarea facturii. Suspendarea automata poate fi amanata in anumite cazuri exceptionale, in urma solicitarii din partea clientului precum si aprobarii din partea LowPings – dupa analiza bonitatii clientului pentru maxim 7 zile

 

ART. 35: In cazul in care plata nu este confirmata in termen de pana la 10 zile calendaristice dupa data limita de plata serviciile vor fii terminate – toate datele sterse, precum si IP/urile vor devenii disponibile altor clienti LowPings .

 

ART. 36: O factura achitata partial, nu se va considera o factura CONFIRMATA. In fapt, serviciile nu vor fii prelungite ! Nu se vor lua in considerare solicitarile de racalculare a datei scadente in baza unei plati partiale, cu alte cuvinte: serviciile nu vor fii prelungite in cuantum calculat pe zile de utilizare, perioada minima a abonamentelor contractate fiind de 30 zile.

 

ART. 37: Orice plata efectuata in conturile LowPings asupra unui serviciu facturat, fie si ea partiala este NERAMBURSABILA ! LowPings nu poate fi tras la raspundere pentru o factura achitata partial, in cazul in care serviciile sunt suspendate din pricina neconfirmarii facturii.

 

ART. 38: In cazul comenzilor de servere dedicate se va incheia un contract direct odata cu aprobarea acestor termeni si conditii ca serverul sa fie platit de client pentru minim 90 zile (3 luni), in caz contrar clientul va fi somat sa plateasca diferenta ramasa la zi.

 

ART. 39: In urma unei facturi confirmate, LowPings se obliga sa puna la dispozitia clientului – serviciul solicitat, in termen de pana la 21 de zile lucratoare de la data confirmarii. Exceptii de la aceasta regula se pot aplica asupra serviciilor unde este stipulat acest lucru in mod expres sau cazurile in care se discuta cu clientul un alt termen limita de activare.

 

ART. 40: In perioada in care serviciul contractat este suspendat din motive de neplata, detinatorul nu are dreptul in a solicita copii de rezerva (backup) asupra datelor sale, sistemul cripteaza automat informatiile clientului in momentul suspendarii – urmand ca acestea sa fie decriptate doar in momentul reactivarii serviciului in cauza. In cazul in care situatia tehnica o permite, LowPings poate taxa clientul pentru serviciul de transmitere a unei copii de rezerva (backup) a datelor stocare pe serverele LowPings . Pentru mai multe informatii referitor la aceasta va rugam sa luati legatura cu departamentul tehnic la info@lowpings.ro .

 

ART. 41: Prin cerere de anulare la data scadenta se intelege anularea serviciului pana la data scadenta, asta nu inseamna anularea fix in data post scadenta ci anularea pana la implinirea datei scadente.Sectiunea IV: Transferuri de servicii intre clientii nostrii
ART. 42: Orice serviciu contractat poate fi transferat in administratia unui alt client numai cu acordul expres al detinatorului, in scris catre info@lowpings.ro. Pot exista exceptii de la aceasta regula, stipulate in prezentul regulament.

 

ART. 43: In incercarea de a limita pe cat posibil inselaciunile printre clientii nostrii, platitorul unui serviciu facturat poate solicita transferul acestuia in administrarea sa in orice moment – aici intra bineinteles situatiile in care serviciul este detinut de X dar platit de Y. Prestatorul se obliga sa informeze detinatorul de drept al serviciului si sa aloce un minim de 72 de ore lucratoare pentru a-si exprima pozitia referitor la aceasta. Prestatorul are dreptul de a decide in favoarea platitorului cu privire la aceasta solicitare in cazul in care detinatorul de drept al serviciului nu raspunde comunicarilor ori nu poate argumenta motivele pentru care serviciul sau este achitat de o alta persoana.Sectiunea V: Alte amendamente
Beneficiarul serviciilor oferite de LowPings se obliga:

 

ART. 44: Nu se permite abuzarea de resursele alocate serverelor dedicate (procesor folosit non-stop 100% , memorie ram s.a.m.d) din motive de siguranta, clienti noi nu pot beneficia in totale de procesoarele serverelor dedicate, accesul fiind partial restrictionat in acelasi timp nu se permite minarea nici pe serverele VPS/VDS cat nici pe serverele dedicate.

 

ART. 45: Sa intreprinda toate masurile necesare pentru a nu afisa in mediul online, prin intermediul serviciilor noastre (forum-uri, blog-uri, imagini, etc) continut ofensator, jignitor, ori alt gen de continut ce incalca dreptul la intimitatea unei terte persoane ori ce incurajeaza sau conduce la o activitate prevazuta de legislatia Romana in vigoare ca fiind ilegala, care incalca orice forma a dreptului de autor sau drepturile conexe al altor persoane sau companii.

 

ART. 46: Suspendarea serviciului in urma incalcarii regulamentului nu atrage dupa sine rambursarea partiala sau totala a sumelor achitate pentru serviciul contractat – perioada de suspendare se va considera ‘serviciu prestat’ ce cade in sarcina clientului.
ART. 47: In cazul in care in trecut clientul (dumneavoastra in calitate de client) ati avut/aveti servicii suspendate pentru abuzuri, societatea LOWPINGS TELECOM SERVICES S.R.L.-D. poate dispune refuzarea comenzi cu efect imediat precum si refuzarea returnarii vrunei sume de bani.

 

Sectiunea VI: Plati si ChargeBack
ART. 48: Pentru platile efectuate prin SMS procedura de returnare este IMPOSIBILA ! LowPings Telecom Services S.R.L.-D. incaseaza acei bani doar dupa circa 90 zile de la plata efectiva si mai mult decat atat, daca clientul plateste suma de X euro de pe un numar de abonament si pe urma nu-si mai plateste facturile catre operator, operatorul emite corectie abia dupa cca 300-360 zile si suma respectiva ne va fi retrasa din cont intrucat operatorul de telefonie mobila nu a reusit sa incaseze acei bani.
ART. 48: a). ChargeBack-ul Prin PayPal, Card sau orice alta metoda va fi automat respinsa .
Sectiunea VII: Limbaj/Fraude(plati)
ART. 49: Este strict interzis afisarea de continut ofensator sau jignitor si/sau orice tip de reclama negativa la adresa companiei noastre, orice litigiu sau neintelegere se poate rezolva pe cale amiabila sau prin intermediul instantelor de judecata, in caz contrar noi vom proceda la actionarea dvs in judecata si obligarea de catre instanta la stergerea a orice este publicat despre noi si plata de daune morale drept interes.
ART. 50: Clientul isi asuma raspunderea in vederea limbajului cu Agentul nostru, caz dupa care se poate ajunge pana la suspendarea serviciul sau a contului de client fara vreun refund in prealabil .
ART. 51: LowPings prin S.C LOWPINGS TELECOM SERVICES S.R.L.-D. poate dispune la suspendarea oricarui serviciu care ar produce vreo dauna sau ar fi vorba despre vreo frauda, cu sau fara o notificare in prealabil, oricand, fara vreo interventie pentru scopuri de verificari, in acest caz se sub-intelege ca LOWPINGS TELECOM SERVICES S.R.L.-D. nu are nevoie de vreo dovada pentru a suspenda un serviciu in scopuri verificabile.
ART. 52: Impartirea unui cont de client cu mai multe persoane se face pe proprie raspundere .
ART. 52: a) Limbajul sau jignirile adresate catre LowPings sau catre Agentii nostri se vor sanctiona indiferent daca a fost implicat titularul contului de client sau persoanelor cu care a impartit contul .
ART. 52: b) Atata timp cat o persoana cu care a fost impartit contul de client a facut abuzuri sau a jignit LowPings, titularul contului este drept raspunzator deoarece acesta ia oferit datele de acces cu buna credinta.

Sectiunea VIII: Inregistrarea domeniilor
ART. 53: Registrantul poate solicita o copie dupa CI al cumparatorului pentru verificari Anti-Frauda .
ART. 53: a) LowPings nu poate fi tras la raspundere pe baza articolului ART 53.
ART. 54: LowPings in cazul refuzului cumparatorului de a oferi copia CI, nu preia dreptul de a oferi refund sumei achitate.